Schneider SCB 300 V2 Grey A++ Retro Koelkast Grijs

Schneider SCB 300 V2 Grey A++ Retro Koelkast Grijs Schneider SCB 300 V2 Grey A++ Retro Koelkast Grijs
Schneider SCB 300 V2 Grey A++ Retro Koelkast Grijs Schneider SCB 300 V2 Grey A++ Retro Koelkast Grijs
Schneider SCB 300 V2 Grey A++ Retro Koelkast Grijs
€999,00
€999,00
Binnenkort leverbaar
  • GRATIS verzending va €50,00 NL, BE
  • Achteraf betalen NL,BE
  • 2 jaar garantie NL,BE

Product highlights

  • Koel-vriescombinatie in leuk 50's design
  • A++ energieklasse
  • 300 L inhoud; geschikt voor 4 tot 5 personen

Schneider SCB 300 V2 Grey A++ Retro Koelkast Grijs

Haal een echt pronkstuk in huis met de SCB 300 V2 B A++ Koel-vriescombinatie Retro Koelkast van Schneider! Deze beauty komt in het grijs met mooie ronde hoeken en een chromen handvat. De retro koelkast is een koelvriescombinatie inclusief het handige ! Met heb je geen omkijken meer naar de vriezer en hoef je de koelkast niet meer te laten dooien. Combineer de koelkast leuk met andere keuken apparaten in dezelfde kleur en creër een unieke keuken!

 

Energiezuinige koel-vriescombinatie 


De Schneider SCB 300 V2  is een zuinige koelvriescombinatie koelkast en komt met het energielabel A++. Met een jaarlijks verbruik van 226 kWh per jaar is hij zeer zuinig en met een maximaal geluidsniveau van 42 dB (A) zul je hem nauwelijks horen. De koelkast is 189.9 cm cm hoog en heeft een bruto inhoud van 300 L waarmee de koelkast gemakkelijk een familie van 4 personen kan bedienen.

 

Ruim koelgedeelte


De koelkast komt met een ruim koelgedeelte. Verdeel je voedsel over 3 plateau's, 1 uitneembare groentelade en 4 deurvakken. De koelkast komt inclusief flessenrek en eierrekje voor het veilig opbergen van de eieren. Het koelgedeelte ontdooit zichzelf automatisch waardoor je hier geen omkijken naar hebt. Stel de juiste temperatuur gemakkelijk in met de regelbare themostaat.

 

Ruim vriesgedeelte met 3 vrieslades


Het vriesgedeelte komt met 3 vrieslades en heeft een rating van 4 sterren en kan 5 kg per 24 uur vriezen. Ontdooi de vriezer handmatig om ijsvorming te voorkomen en stel gemakkelijk de juiste temperatuur in met de regelbare thermostaat.

 

 


De retro koelkast komt geleverd inclusief . zorgt ervoor dat de vriezer geen ijs opbouw meer krijgt, waardoor je deze niet meer hoeft te ontdooien en het onderhoud van de koelkast wordt beperkt tot een minimum.  

 

Service na verkoop


De retro koelkast komt met 2 jaar fabrieksgarantie waarin je verzekerd bent van een goed werkende machine. Ondervind je problemen dan zal de machine, afhangende van de situatie, bij je thuis worden gerepareerd.

 

Leuk te combineren


De Schneider SCB 300 V2 Grijs A++ Retro Koelkast komt in een grijze kleur, ronde hoeken en chromen elementen. Geef elke keuken een pronkstuk met deze beauty en combineer hem leuk met andere keuken apparaten in dezelfde kleur en creër een speciale keuken!

 

Bedrijf: Loewe
€359,00€359,00
In winkelwagen