Schneider SL 300 SGR-CB A++ Retro Koelkast Grijs

Schneider SL 300 SGR-CB A++ Retro Koelkast Grijs Schneider SL 300 SGR-CB A++ Retro Koelkast Grijs Schneider SL 300 SGR-CB A++ Retro Koelkast Grijs
Schneider SL 300 SGR-CB A++ Retro Koelkast Grijs Schneider SL 300 SGR-CB A++ Retro Koelkast Grijs Schneider SL 300 SGR-CB A++ Retro Koelkast Grijs

Schneider SL 300 SGR-CB A++ Retro Koelkast Grijs

€999,00
€999,00
Binnenkort leverbaar
  • GRATIS verzending va €50,00 NL, BE
  • Achteraf betalen NL,BE
  • 2 jaar garantie NL,BE

Product highlights

  • Koel-vriescombinatie in leuk 50's design
  • A++ energieklasse
  • Inhoud koelruimte 209 L
  • Inhoud vriesruimte 91 L

Schneider SL 300 SGR-CB A++ Retro Koelkast Grijs

Haal een echt pronkstuk in huis met de SL 300 SGR-CB A++ Koel-vriescombinatie Retro Koelkast van Schneider! Deze beauty komt in een grijze kleur, mooie ronde hoeken en een chromen handvat. De retro koelkast is een koelvriescombinatie en komt met 3 plateau's, 4 deurrekken en 3 vrieslades. Combineer de koelkast leuk met andere keuken apparaten in dezelfde kleur en creër een unieke keuken!

 

Energiezuinige koel-vriescombinatie 


De Schneider SL 300 SGR-CB is een zuinige koelvriescombinatie koelkast en komt met het energielabel A++. Met een jaarlijks verbruik van 208,05 kWh per jaar is hij zeer zuinig en met een maximaal geluidsniveau van 42 dB (A) zul je hem nauwelijks horen. De koelkast is 190 cm hoog en heeft een bruto inhoud van 305 L waarmee de koelkast gemakkelijk een familie van 3 of 4 personen kan bedienen.

 

 

 

Ruim koelgedeelte


Met een netto inhoud van 209 L komt de koelkast met een ruim koelgedeelte. Verdeel je voedsel over 3 plateau's en 4 deurvakken. De koelkast komt inclusief flessenrek en eierrekje voor het veilig opbergen van de eieren. Het koelgedeelte ontdooit zichzelf automatisch waardoor je hier geen omkijken naar hebt. Stel de juiste temperatuur gemakkelijk in met de regelbare themostaat.

 

 

 

 

 

 

Ruim vriesgedeelte met 3 groentelades


Het vriesgedeelte komt met een 91 L netto inhoud en en 3 groentelades. De vriezer heeft een rating van 4 sterren en kan 4,5 kg per 24 uur vriezen. Ontdooi de vriezer handmatig om ijsvorming te voorkomen en stel gemakkelijk de juiste temperatuur in met de regelbare thermostaat.

 

 

 

 

 

 

Service na verkoop


De retro koelkast komt met 2 jaar fabrieksgarantie waarin je verzekerd bent van een goed werkende machine. Ondervind je problemen dan zal de machine, afhangende van de situatie, bij je thuis worden gerepareerd.

 

 

 

 

 

 

Leuk te combineren


De Schneider SL 300 SGR-CB Retro Koelkast kom in een grijze kleur, ronde hoeken en chromen elementen. Geef elke keuken een pronkstuk met deze beauty en combineer hem leuk met andere keuken apparaten in dezelfde kleur en creër een speciale keuken!

 

 

 

 

 

 

Bedrijf: Loewe

Beoordelingen

€182,50€165,95
In winkelwagen