Service
Winkelwagen

Wat is retro? Een duik in de tijdloze stijl

Retro, een woord dat je waarschijnlijk vaak hebt gehoord, maar wat betekent het eigenlijk? In dit blog nemen we een diepe duik in de betekenis van retro en ontdekken we waarom deze stijl zo geliefd is bij mensen over de hele wereld.


Lees hier meer

Retro vs. Vintage: Wat is het verschil?

Retro en vintage zijn twee termen die vaak worden gebruikt om te verwijzen naar oude spullen, maar ze verwijzen naar verschillende concepten. Laten we eens nader bekijken wat elk van deze termen betekent en hoe je ze kunt onderscheiden.


Lees hier meer

Retromuziek, Een nostalgische reis door de tijd

Retro muziek is een genre dat nooit lijkt te verliezen aan charme. In deze blogpost nemen we je mee op een reis om de wereld van retro muziek te verkennen, de oorsprong ervan, de blijvende populariteit en waarom het vandaag de dag nog steeds onze wereld doet schudden.

Lees hier meer

Retro waterkoker: Een klassieke toevoeging aan je keuken

Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt, naar de keuken loopt, en je waterkoker aanzet. Terwijl het water begint te koken, bewonder je het stijlvolle retro design dat je keuken een vleugje nostalgie geeft. Dit is het gevoel dat een retro waterkoker je kan geven. Lees meer in dit artikel. 


Lees hier meer

Wat zijn retro sneakers? - De tijdloze schoenentrend


Retro sneakers, ze zijn overal te zien. Of je nu door de straten van Amsterdam loopt of online winkelt, je kunt niet om deze tijdloze schoenenstijl heen. Maar wat zijn retro sneakers eigenlijk, en waarom zijn ze zo populair? 


Lees hier meer

Wat zijn retro spellen? Een duik in het verleden van gaming

In de wereld van gaming hebben we te maken met een constante stroom van nieuwe technologieën, verbeterde grafische pracht en praal, en evoluerende gameplay. In deze blog duiken we dieper in op de betoverende wereld van retro spellen en ontdekken we wat ze zo bijzonder maakt.


Lees hier meer

10 Tips voor een retro woonkamer

Als je een liefhebber bent van de retrostijl, dan weet je dat een retro woonkamer de perfecte manier is om wat nostalgie en persoonlijkheid aan je huis toe te voegen. De retro woonkamer is tijdloos en brengt de sfeer van de jaren '50, '60, en '70 terug in je interieur.


Lees hier meer

Tips voor Extra Gezelligheid en Magie
De feestdagen zijn een magische tijd van het jaar, gevuld met warmte, vreugde en verbondenheid. Het is het seizoen om samen te komen met dierbaren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.


Lees hier meer

Retro hobby's
In de snel evoluerende wereld van vandaag, waar de nieuwste technologieën en trends elkaar in rap tempo opvolgen, is er een groeiende interesse voor het nostalgische en het ambachtelijke.