Service
Winkelwagen

Take a trip down memory lane


Van de jaren 20, 50 tot producten uit de jaren 80. Van country liefhebbers tot aan disco lovers. Alles is mogelijk.

The Roaring Twenties

In de jaren 20 floreerde de Amerikaanse auto-industrie en werden de eerste wolkenkrabbers gerealiseerd compleet in art-deco stijl, zoals o.a. The Empire State building en The Chrysler building in New York.

Shop nu

Een greep uit the Twenties

Onze bestsellers

Let's Rock'N Roll

Ontdek onze prachtige collectie geïnspireerd op de jaren 50 van de vorige eeuw. Het decennium van de neon verlichting, rock-n-roll, de komst van de tv naar de woonkamers en legendarische artiesten als Frank Sinatra, Elvis Presley en Dean Martin.

Shop nu

Een greep uit de Fifties

Onze bestsellers

The sixties

Reis terug naar de jaren 60 van de vorige eeuw. Het decennium van de eerste mens op de maan (1969), de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy (1963) en de oorlog in Vietnam (1964). Maar ook de enorme doorbraak van bands als The Beatles en The Rolling Stones, de opkomst van de Hippiecultuur en de eerste James Bond film.

Shop nu

Een greep uit de Sixties

Onze bestsellers

Back to the Seventies

Back to the 70s! Reis terug naar de tijd van de flowerpower, lavalampen en de opkomst van de reggae- en discomuziek. In deze periode werden de woon- en slaapkamer veelal voorzien van vrolijke behangetjes. Vaak met de hoofdkleuren oranje, bruin en geel samen met prachtige en iconische patronen. Deze patronen zijn goed terug te zien in de op de jaren 70 geïnspireerde Ramona serviescollectie van Cabanaz.

Shop nu

Een greep uit de Seventies

Onze bestsellers

The Eighties

De jaren 80 was een periode van grote veranderingen in de politiek, technologie, cultuur en muziek. Het decennium zag de opkomst van de personal computer, de introductie van de VHS-videorecorder en de Walkman. Daarnaast staat de jaren 80 bekend om de populaire films zoals o.a. E.T., Back to the Future en Ghostbusters.

Shop nu

Een greep uit de Eighties

Onze bestsellers

Back to the Nineties

Velen herinneren zich de jaren 90 nog zeer goed. Er vond een enorme groei plaats op technologisch gebied zoals opkomst van de PC, de mobiele telefoon en natuurlijk het internet! De val van de Sovjet-Unie in 1991 betekende het einde van de koude oorlog en economische vooruitgang op im-en exportgebied. De jaren 90 waren natuurlijk ook de tijd van de Flippo’s, de Tamagotchi’s en de Furby. Maar ook die van de boy- en girlbands zoals The Backstreet Boys en The Spice Girls.

Shop nu

Een greep uit de Nineties

Onze bestsellers