The Retro Family op Trustpilot stars
Winkelwagen (0)
Wegens verhuizing, levering vanaf 23 oktober!

(0)

Klantenservice

Welkom bij de familie! Wanneer je contact opneemt wordt je onderdeel van de familie en zullen we je daarom met de grootste zorg behandelen. De artikelen die wij aanbieden zijn als een grote familie en de interesse in deze producten is wat ons samenbrengt. Daarom zullen wij je als familie bijstaan met de grootste zorg bij al je vragen.

- Let op! Wij zitten momenteel in een verhuizing en zullen orders met een levertijd van 'voor 22 uur besteld, morgen in huis', uitleveren vanaf 23 oktober. -


Heb je een vraag? Selecteer uit het menu hieronder!

Contact
E-mail, Live Chat, Telefoon

Ruilen & Retourneren
Snel, gemakkelijk en gratis

Bezorging & Afhalen
Alles over bezorgen en afhalen    

Je Digitale Portemonnee
Alle betaalmethodes

Mijn Account
Wijzig je gegevens, beheer je verlanglijstje

Nieuwsbrief
Nieuwtjes, Acties en kortingen

Privacy Policy
Privacy met zorg!

Cookies
Stil hier je honger voor cookies

Algemene Voorwaarden
Alles over je rechten
Disclaimer
Foutjes horen erbij
                                                                                                    

Feedback?
We hopen dat je veel plezier beleeft aan je bestelling en zijn hier dan ook heel benieuwd naar. Na ontvangst van je bestelling ontvang je automatisch een e-mail van onze partner Trustpilot waarin je gevraagd wordt zowel een review te schrijven over de service als over het product. Jouw review vind je vervolgens linksbovenin terug op de website en de review over het product komt automatisch bij het product te staan. Mocht je liever gewoon een mailtje sturen kan dat natuurlijk ook altijd!

 Geschillencommissie
The Retro Family zit aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk om erop toe te zien dat we onze klanten de hoogste service kunnen verlenen. Wanneer je ergens meezit laat dit dan zsm aan ons weten door een mailtje te sturen naar support@theretrofamily.nl zodat we hier samen uit kunnen komen. Mogen we niet tot een oplossing komen heb je altijd nog de mogelijkheid naar de geschillencommissie te gaan van Stichting Webshop Keurmerk. Zij zullen je dan adviseren en begeleiden, zodat je zeker weet dat we er alles aan gedaan hebben.


Groetjes van The Retro Family !The Retro Family Thank You pose