Service
Winkelwagen

De vintage retro koelbox


De Polarbox koelboxen zijn ontworpen om een ouderwetse, nostalgische uitstraling te creëren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat ze lang meegaan en je dranken op de juiste temperatuur houden. Bovendien zijn ze relatief licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn. 

Deze vintage koelboxen zijn perfect om jouw drankjes en snacks te bewaren terwijl je de sfeer en stijl van een verleden tijdperk herbeleeft. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en voorzien van nostalgische details zoals een gekleurde lederen schouderband en het herkenbare logo. De Polarbox is perfect voor een picknick of een dagje naar het strand. Kies uit verschillende kleuren en 2 formaten jouw favoriet voor de zomer!

Bekijk alle Polarboxen

Accessoires


Maak je zomer compleet met deze fruity koelelementen of trendy picknickkleed.

Combineer ze beide met een Polarbox koelbox naar keuze en ontvang €10 korting!


Aanbod Polarbox


Bij The Retro Family hebben we een ruim aanbod aan Polarboxen. Ga je voor de 12 liter óf zorg je liever met de 20 liter koelbox voor genoeg ruimte voor al jouw snacks en drankjes? Naast de verschillende maten zijn de koelboxen ook beschikbaar in de leuke pastel kleuren groen, blauw, geel, paars en roze. Voor welke kleur ga jij? 

Bekijk alle Polarboxen

Grote bestelling doen?
Bekijk onze B2B pagina