Service
Winkelwagen

Duurzaam relaxen

Duurzaam Relaxen met een eco-friendly zitzak

De duurzame zitzak


Ben je op zoek naar duurzame zitzakken? Kijk dan niet verder! Onze duurzame zitzakken die gemaakt zijn van gerecyclede petflessen, zijn de perfecte optie voor jou. Met een uniek ontwerp en een comfortabele zitervaring zullen deze zitzakken een langdurige aanvulling zijn op elk interieur. Het gebruik van gerecyclede plastic flessen helpt het milieu en maakt de zitzakken milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien zijn de zitzakken gemaakt van stevig materiaal dat jarenlang mee zal gaan. Verwen jezelf met deze duurzame, comfortabele en milieuvriendelijke zitzakken!

Bekijk alle zitzakken

Onze bestsellers

Leun heerlijk achterover in deze stijlvolle zitzak stoel. Deze stijlvolle en comfortabele zitzak is duurzaam geproduceerd van gerecyclede petflessen

Aanbod zitzakken


Bij The Retro Family vind je een enorme collectie zitzakken in allerlei kleuren, stijlen en maten. Van grote tot kleine, onze zitzakken zijn perfect voor elk interieur. Al onze zitzakken zijn gemaakt van stevige, hoogwaardige materialen. Ze zijn gevuld met comfortable schuim of bijvulling, waardoor ze erg comfortabel en duurzaam zijn.


Bij The Retro Family kun je kiezen uit een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat je zeker zult vinden wat bij je interieur past. Onze zitzakken zijn perfect voor het creëren van een gezellige zithoek, waar je met vrienden en familie kunt genieten van een comfortabele zitervaring.

Bekijk alle zitzakken